Alphen aan den Rijn

After many years of running a Forelle store in Alphen aan den Rijn, we've decided to close the store in the summer of 2019. The first floor was the baseball & softball shop and the second floor was the american football shop. The reason of closing the shop was to put our effort elsewhere. We're going to put the time and energy that we've spent on the shop in Alphen aan de Rijn in improving our online service. 

A BIG thank you to everybody who used to spent their time at the store in Alphen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na jarenlang een Forelle winkel te hebben gerund in Alphen aan den Rijn, hebben we in de zomer van 2019 besloten om de winkel te sluiten. De eerste verdieping was de honkbal & softbal winkel en de tweede verdieping was de american football winkel. De reden van het sluiten van de winkel was om onze energie elders in te steken. We gaan de tijd en energie die we in de winkel in Alphen aan de Rijn kwijt waren, spenderen aan het verbeteren van onze online service.

Onze dank gaat uit naar iedereen die zijn tijd in de winkel in Alphen heeft doorgebracht.